Zottegem, OLVC infobeurs.

olvc-zottegem

07/02/2017, persbericht: Infobeurs voor toekomstige leerlingen.

uitnodiginginfobeurs_olvc_2017  

 

Het Onze-Lieve-Vrouwcollege in Zottegem is de grootste katholieke, secundaire school in Zottegem. Meer dan 1600 leerlingen vinden dagelijks de weg naar één van de drie campussen. Het OLVC biedt een zeer ruime waaier aan studierichtingen aan, zowel algemeen vormend (voorbereiding hoger en academisch onderwijs) als voorbereidend op het beroepsleven. De drie campussen van het OLVC (Bevegem — Centrum en Grotenberge) zetten vooral in op kwaliteitsonderwijs in een innovatieve, stimulerende leeromgeving waarbij begeleiding op maat van elke leerling centraal staat.

x

Vanaf 1 september 2017 trekt het OLVC bewust én in stroomversnelling de kaart van de vernieuwing, leerlingen in het eerste jaar zullen — los van een bepaalde campus, en naast de traditionele vakken — kunnen kiezen uit tal van uitdagende, boeiende en leerrijke projecten die voorbereiden op de latere studiekeuze.

Op dinsdag 7 februari 2017 in de zaal Bevegemse Vijvers in Zottegem (zaal boven het stedelijk zwembad) organiseert het OLVC opnieuw een infobeurs voor alle 12-jarigen, hun ouders en leerkrachten/directie om het Onze-Lieve-Vrouwcollege beter te leren kennen. Op de infobeurs worden de drie campussen van het OLVC voorgesteld: alle geïnteresseerden zullen er ongedwongen en vrijblijvend kennis kunnen maken met de visie van de school, de geplande vernieuwing, de medewerkers, het ruime studieaanbod, de vele projecten, …

De beurs is doorlopend open van 17u tot 20u30. Er is uiteraard ook de mogelijkheid om in te schrijven!

Meer info op www.olvcollege.be