Leerlingen vbs Berentuin in Vlierzele tellen 11 vogelsoorten

20170124_135612

Vlierzele, 30/01/2017: Van maandag 23 januari tot vrijdag 27 januari was het naar jaarlijkse traditie weer zover: de Grote Vogeltelweek in vbs Vlierzele. Tijdens de MOS-lessen hadden we  al heel wat voorbereidingen getroffen in en rond de grote boomgaard op school die tegelijk nog vogelvriendelijker werd gemaakt. Sommigen hadden echt de microbe te pakken en telden samen 11 verschillende soorten: koolmeesjes, pimpelmeesjes, kauwen, houtduif, Turkse tortel, merel, ekster, heggenmus, roodborstje, kraai, vink en boomkruiper. Vele kinderen doen thuis met hun ouders mee met  het Grote Vogelweekend van Natuurpunt, op 28 en 29 januari. Op school worden ook deze resultaten besproken.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X