Sp.a Oudenaarde organiseert samenaankoop stookolie

Oudenaarde, 01/02/2017 – PERSBERICHT – Sp.a Oudenaarde organiseert opnieuw een samenaankoop stookolie. Organisator David Vanden Bossche: “Vele kleintjes maken één groot. Door allemaal samen stookolie aan te kopen kan je jaarlijks tientallen tot honderden euro’s besparen. Vorige actie konden we op die manier voor 403 Oost-Vlaamse gezinnen een korting van bijna 21% bekomen.” Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht bij David of op www.samensterker.be. De actie loopt nog tot en met 6 februari.  

Net als de voorbije jaren organiseert sp.a Oudenaarde ook dit jaar een gezamenlijke aankoop van stookolie. David Vanden Bossche, coördinator van de actie in Oudenaarde: “Door samen mazout aan te kopen kunnen we meer korting te bekomen. Het opzet blijft hetzelfde van vorige jaren: een eerlijke prijs bedingen voor energie en de stookoliefactuur van de Oudenaardse gezinnen naar beneden halen door allemaal samen een grote bestelling te plaatsen.”

“Onze vorige samenaankoop mazout leverde voor de 403 deelnemende gezinnen uit Oost-Vlaanderen nog een korting op van bijna 21% op de dagprijs.” Laat David weten. Inschrijven voor deze samenaankoop kan bij David Vanden Bossche via mail vandenbosschedavid2105@gmail.com, telefonisch op tel. 0478 43 62 06 of via de website www.samensterker.be. Inschrijven kan nog tot en met 6 bebruari.