Vakantiesalon met speciale aandacht voor de Vlaamse Ardennen en de echte Geraardsbergse mattentaart

vakantiesalon2017

Brussel, 01/02/2017: Vanaf donderdag 2 februari tot en met zondag 5 februari gaat het Vakantiesalon door op de Heizel in Brussel. Niet te missen is de speciale aandacht voor de Vlaamse Ardennen en de echte Geraardsbergse mattentaart.De expo is dagelijks open van 10 uur tot 18 uur. Vrijdag 3 februari blijft het Vakantiesalon zelfs open tot 20 uur.  

Mattentaarten proeven

Het salon heeft plaats in de paleizen 3, 4 en 5. Niet te missen de speciale aandacht voor de Vlaamse Ardennen en de echte Geraardsbergse mattentaart. Dit beschermd streekproduct waar de Geraardsbergenaars terecht fier op zijn, werd speciaal vermeld in het persbericht dat in binnenland en buitenland werd verspreid. Er is een stand waar de echte Geraardsbergse mattentaart kan gekocht en geproefd worden.

Naast aandacht voor onze eigen regio zet het Vakantiesalon verschillende landen in de kijker. Er zijn 300 exposanten die de bezoeker laten kiezen uit 800 bestemmingen Denken we maar aan de veilige landen zoals Nederland en Spanje. En aan de landen waar het nog goedkoop en veilig met vakantie gaan is : Polen, Portugal, Spanje en Griekenland. Deze landen zullen dit jaar veel aandacht genieten.

Jaarlijks besteden de Belgen 9 miljard euro voor hun vakantie, of een gemiddelde van 650 euro per reis. De toegang tot het Vakantiesalon kost 10 euro, maar als men langs het internet een ticket bestelt kost het slecht 5 euro en kinderen tot en met 12 jaar gaan gratis binnen.

Misschien heb je geluk door te zoeken langs Google naar “ gratis toegangskaart vakantiesalon Brussel” en het formulier in te vullen om zo in bezit te raken van een gratis toegangskaart aangeboden door de Franse Toeristische Dienst.

Twee salons in een voor dezelfde prijs

Met het zelfde ticket heeft de bezoeker ook toegang tot het Sportsalon in paleis 8 waar allerlei activiteiten gepland zijn, tot en met het testen van elektrische fietsen.

Kijk even naar www.vakantiesalon.eu   en www.sportsfairbelgium.be

Voordeel op Vakantiesalon

Op het Vakantiesalon goed rondkijken en informatie opdoen voor bezoek aan eigen regio en land kan je veel voordeel opleveren. Kijk ook eens naar de beoordelingen van Booking.com om na te gaan hoe anderen een verblijf waarderen.

Waarderingen boven 9 op 10 garanderen meestal een ongestoord verblijf. Is er een waardering van meer dan 9,5 op 10 dan is dit top binnen de categorie van het verblijf en binnen de prijsklasse.

Er zijn op verschillende standen prijzen te winnen met gratis deelname aan wedstrijden.

Air Europa dat dagelijks vanuit Brussel twee vluchten uitvoert naar Madrid, heeft aansluitende vluchten over een groot deel van de wereld.

In paleis 3 zijn er op de standen van Peru, Domenikaanse Republiek en Cuba ; telkens twee vliegtickets te winnen met aansluitend verblijf, cruise   of arrangement.

In paleis 5 op de stand van Spanje zijn twee tickets te winnen naar Madrid met aansluitend verblijf.