Rouwregister voor Serge Baguet in Sint-Lievens-Houtem

scan-3-foto-1

Sint-Lievens-Houtem, 09/02/2017: Het gemeentebestuur van Sint-Lievens-Houtem laat weten dat het een rouwregister heeft geopend voor Serge Baquet. De ex-wielrenner overleed vanmorgen in Sint-Lievens-Houtem na een slepende ziekte. Hij werd 47.  

Baguet oogstte als wielrenner vooral bekendheid door na een comeback nog een rit in de Tour de France te winnen (2001) en Belgisch kampioen (2005) te worden. In 2014 kreeg hij de diagnose van darmkanker. Hierna het persbericht van het gemeentebestuur van Sint-Lievens-Houtem.

Het gemeentebestuur van Sint-Lievens-Houtem verneemt met verslagenheid het overlijden van inwoner Serge Baguet. De mensen van Sint-Lievens-Houtem hebben mogen meegenieten van zijn grootste successen als wielrenner en hebben nadien ook gezien welke moedige strijd tegen kanker hij heeft gevoerd. Er zal een rouwregister worden geopend tijdens de werkuren in het gemeentehuis, aan de loketten, en  ook in het sportcentrum. Rouwbetuigingen kunnen ook worden overgemaakt via sport@sint-lievens-houtem.be .

scan-2foto-1