Carnaval in Basisschool De Kei te Lierde

carnaval

Lierde, 27/02/2017, ingezonden:  De laatste dag voor de krokusvakantie heeft De Kei in een spetterende carnavalssfeer afgesloten. De start van de carnavalstoet vond plaats met een ruimteraket, volledig geïnspireerd volgens het jaarthema van de school. In dezelfde sfeer verkleedden het lerarenkorps zich allen in astronauten. De kinderen kwamen eveneens verkleed naar school in een kindvriendelijke of originele outfit.  

dsc01608

Het weer viel deze dag uitermate mee. Onder een stralende zon trokken we in een stoet door een paar straten rondom onze school. De kleinsten van de school maakten hun wandelroute wat korter dan de oudsten. Dus alles op maat van onze kids. De ouders en sympathisanten waren talrijk aanwezig om hun bengeltjes te aanschouwen.

img_7559

Na de wandeling waren de ouders uitgenodigd op de school waar een snoepenworp plaatsvond. Sommige gelukkigen hadden een extraatje bij hun snoep en kregen een koekendoos als bonus. De hoofdprijs was een kleurrijke taart voor 48 personen, aangeboden door bakkerij De Wolf. Ook kregen al onze kinderen een versnapering van de school.

Als fiere carnavalisten trokken onze leerlingen na dit gebeuren huiswaarts.