Soroptimisten organiseerden een beklijvende avond.

soroptimist Martine V1.jpg

Zottegem, 10/03/2017, ingezonden: Op de vooravond, van 8 maart, Internationale Vrouwendag, organiseerde de Zottegemse serviceclub  van en voor vrouwen, Soroptimist  , in de Kluize in Oosterzele een interactieve gespreksavond  rond borstkanker en relaties.

Logo_Soroptimist.gif

Met als startzin :  ” OE IST ?” werd het voor de meer dan 200 aanwezige vrouwen en mannen  een avond waar over alle aspecten van die ziekte kon worden gepraat.

Het panel bestond uit jounaliste Ann Reymen, Yamina Kroessa van vzw Benetiet, Kathleen Janssens van de borstkliniek van het  AZ Zottegem en journalist Lander Deweer . Het improvisatietheater  : ” Inspinazie” zorgde voor het doorbreken van enkele clich és. Een constante in de verhalen was de  kracht en moed die vrouwen telkens opbrengen om de ziekte te overstijgen.. Een beklijvende avond

(foto: dames van het improvisatietheater)