Voorstelling: Nieuwe CD van De Platte Choco’s

nieuwe-cd

Zottegem, 18/03/2017, extract uit het interview van 24/02/2017: “Op 25 maart stellen we onze nieuwe CD voor die de naam zal dragen “Nog ientje”. Het betreft een 2de CD (dus nog ientje) en we willen al een verwijzing maken naar het Egmont jaar van volgend jaar. In Zottegem hebben ze van het standbeeld van Egmont er ook nog ientje bijgemaakt! Op de CD zullen nieuwe nummers staan en nummertjes die we reeds gespeeld hebben, maar nog niet hebben uitgebracht op CD. De CD is opgebouwd rond 3 nummertjes. Allij nog ientje, dat verwijst naar de naam van onze CD, De Koers es dor, dat verwijst naar ” Zottegem Dorp van De Ronde” en naar een nieuw nummer “Ode aan Zottegem”. Nooit zullen we aan het fantastische lied van Miele kunnen “De Zottegem Blues”, maar hier proberen we toch al een poging te doen om alle Zottegemnaren (en die daarbuiten) te laten meezingen op dit echt Zottegems nummertje.”  Lees het volledige interview.