Klopjacht naar dader van twee handtasdiefstallen in Zottegem

e0cf7c942091e1543b69ecfcb0bc84a5

Zottegem, 22/03/2017: De politie van Zottegem is op dit moment op zoek naar de dader van twee handtasdiefstallen vanavond gepleegd in Zottegem. Er worden verschillende ploegen ingezet en de buurtinformatienetwerken werden geactiveerd. 

Het eerste feit deed zich voor omstreeks 18u30 in de Molenkouter en het tweede omstreeks 19u30 in de Ledebergstraat. De slachtoffers waren telkens vrouwen, ze raakten niet gewond. De dader verplaatste zich in beide gevallen per fiets.

Volgens getuigen was hij tussen de 15 en 20 jaar oud en zou hij een blauwe vest dragen. Wie informatie heeft over de feiten, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via het noodnummer 101 of het dichtstbijzijnde politiekantoor.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X