Van Zottegem naar Diksmuide of van Z naar D…. Een babyborrel op hoog niveau…

 

ddddd

Zottegem 21.03.17. De geschreven pers in Vlaanderen kondigt actueel aan dat je een babyborrel kan organiseren in de Ijzertoren van Diksmuide…Dat zou je niet meteen verwachten…? Maar niet alleen een babyborrel ook trouwpartijen kunnen er plaats vinden… bij de normale gang van zaken is de volgorde andersom…  fsffsfsf

De directeur van het museum aan de Ijzer zoekt nieuwe inkomsten en de vele bezoekers die vorig jaar, naar Diksmuide kwamen – in het kader van de herdenking van de eerste Wereldoorlog – keren niet zo maar ieder jaar terug. Er worden wel een aantal nieuwe activiteiten gepland om nieuwe bezoekers naar het museum te lokken.

 

Naar aanleiding van dit actueel nieuws over de Ijzertoren in Diksmuide toont fotograaf L.A.M.P voor de lezers van De Beiaard, enkele recente foto’s en een panoramafoto genomen vanop de Ijzertoren. Geniet van het panorama.

Diverse andere foto’s doen ons terug denken aan een droevig verleden met de eerste en tweede Wereldoorlog.

HDK