Open Vld Oosterzele huldigt verdienstelijke leden

20170327 IMG_1942.JPG
Oosterzele, 27/03/2017, ingezonden: Op het jaarlijks banket van de Open Vld afdelingen van het kanton Merelbeke, Melle, Gavere en Oosterzele werden enkele verdienstelijke leden gehuldigd. Op dit banket dat doorging op vrijdag 17 maart in Salons Caipirinha te Merelbeke verwelkomden kantonnaal voorzitter Pascal Fermon en Merelbeeks Volksvertegenwoordiger Egbert Lachaert Staatssecretaris Philippe De Backer als gastspreker. Hij gaf een blik op het federaal regeringsbeleid en de troeven van de flexi-jobs. 
20170327 kanton 2 PDB.jpg
Aansluitend werden verdienstelijke liberalen in de bloemetjes gezet. Guy De Smet, voorzitter van Open Vld Oosterzele, huldigde André Roegiers en Erna Tondeleir. Het liberale echtpaar, woonachtig in Landskouter, behoort tot de drijvende krachten achter de lokale afdeling. Ze zijn steeds in de weer vóór en achter de schermen. Altijd bereid te helpen waar mogelijk.  Daarvoor ontvingen beiden een eremedaille van de nationale partij.
Op de groepsfoto: gehuldigde Open Vld-leden Erna Tondeleir en André Roegiers, omringd door het lokale afdelingsbestuur van Oosterzele
20170327 kanton PDB

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X