Centrum Ronde van Vlaanderen: nieuwe openingsuren

sori00221

Oudenaarde, 28/03/2017: Het Centrum Ronde van Vlaanderen past zijn openingsuren aan. Vanaf vandaag zijn we zeven dagen op zeven geopend, dus ook op maandag. Op vrijdag, zaterdag en zondag kan je vanaf 8u terecht in onze brasserie De Flandrien. Met het nodige krachtvoer kan je de Vlaamse Ardennen zeker meester. Op deze dagen kan je ook ‘s avonds de innerlijke mens versterken, de keuken blijft dan open tot 20u. Groepen vanaf 20 personen kunnen na reservatie er ook op de overige dagen ’s avonds terecht.  

centrum rnde van vlaanderen_rvvSamengevat:

  • Openingsuren RondeShop en de permanente Rondetentoonstelling: maandag-zondag, 10u-18u
  • Openingsuren brasserie De Flandrien:
    • Maandag — donderdag: 10u — 18u. Keuken sluit om 14u.
    • Vrijdag — zondag: 8u – ….. Keuken sluit om 20u

Marian Dedecker
Centrum Ronde van Vlaanderen