Politiezone Het Houtsche

Geraardsbergen: 109 km/u in bebouwde kom

Politiezone Het Houtsche

Geraardsbergen, 28/03/2017: De politie van Geraardsbergen laat weten dat het zaterdag tijdens een verkeerscontrole een bestuurder betrapte met een snelheid van 109 km/u in de bebouwde kom.  

De verkeersactie ‘Snelheid met onderschepping – bebouwde kom’ vond plaats van 14u00 tot 22u00, langs de N496 (Guilleminlaan) in Geraardsbergen.  In totaal werden 702 voertuigen gecontroleerd, waarvan 76 in overtreding waren.

Het rijbewijs van de bestuurder die reed aan  109 km/u werd onmiddellijk ingetrokken. Verder werd er 1 onmiddellijke inning opgesteld voor het rijden zonder gordel en 1 proces-verbaal uitgeschreven voor niet verzekerd/ingeschreven en gekeurd voertuig (landbouwtractor) met inbeslagstelling.