Oosterzeelse wandelclub organiseert Bursitiatocht

DDL oosterzele wandel club Bursitia (1)

Oosterzele, 28/03/2017: Je hoeft geen fervent wandelaar te zijn om op zaterdag 1 april deel te nemen aan de 16 de Bursitiatocht, die start aan het Parochiaal Centrum Sint-Martinus, Kerkstraat 2 in Burst. Er is voor iedereen een geschikt parcours uitgestippeld.  Met de kinderen bijvoorbeeld een korte wandeling maken? Dan is de 6 km zeker iets voor jou en het gezin. Is 6 kilometer tekort? Dan kies je voor 10, 14, 18 of 21 km. De 21 km is op de leest van de echte sportievelingen geschoeid.

SONY DSC

Een ding is zeker, de Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw wil je tijdens de Bursitiatiatocht mooie, rustige en authentieke plekjes laten ontdekken. De wandeltocht is een echte lentetopper voor de natuurliefhebbers en de cultuurfans. Wie er graag alleen, met vrienden of het hele gezin op uittrekt, zal via een prachtig uitgestippeld parcours kilometers kunnen wandelen op een ontspannen manier.

DDL oosterzele wandel club Bursitia (2)

De wandelroute is een lange streling voor het oog en ligt bezaaid met idyllische plaatsjes. Er ontvouwt zich een stuk geschiedenis. Een wandeltocht met veel variatie en prachtige natuur, erfgoed en een aantal plaatsen waar je zowel in de sporen van vervlogen tijden als de hedendaagse geschiedenis treedt. Het in de natuur vertoeven, de vrijheid, je eigen tempo, de sportiviteit en het milieuvriendelijke zijn de aspecten van het wandelen.

Stap mee

DDL oosterzele wandel club Bursitia (3)

Wandelen is trendy, WSV Land van Rhode vzw is populair. Bij elke organisatie van de Oosterzeelse wandelclub komen gemiddeld meer dan duizend sportievelingen deelnemen aan de wandeltocht. De club nam zestien jaar geleden het initiatief om een Bursitiatocht te organiseren. Je kan starten tussen 7 u en 15 u. Aarzel niet om deel te nemen. Wie nooit meewandelde, krijgt de kans om kennis te maken met de ronduit schitterende Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw.

Nog vragen? Lid worden? Contacteer voorzitter Erik Lievens, 0475 / 78 11 96, erik-lievens@skynet.be, secretariaat Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12, diana.scheirlinck@skynet.be. (Reporter 17, foto’s DDL)