Eetfestijn CD&V Oosterzele

DDL oosterzele eetfstijn cd&v 2
Oosterzele, 05/04/2017: CD&V Oosterzele wil je op zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 april hartelijk ontvangen op de CD&V-feesten in GC De Kluize. Op zaterdag en zondag is er een vriendenmaal en op maandag de traditionele koffietafel.

Op zaterdag 22 april (vanaf 18 u 30 tot 21 u) en op zondag 23 april (vanaf 11 u 30 tot 14 u) kan je in GC De Kluize terecht voor het vriendenmaal. Er worden steak à l’os of scampi’s met gemarineerde patatjes, groenten en bijpassende sausjes geserveerd. Deelnemen kost 15 euro. Kinderen smullen gekruide gehaktballetjes met kroketten en appelmoes tegen 7 euro.
DDL oosterzele eetfstijn cd&v
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de mandatarissen en bestuursleden en via mail caron.dewannemaeker@telenet.be, 09 / 362 45 80. De CD&V feesten eindigen traditioneel op maandag (dit jaar op maandag 24 april vanaf 14 u) met de traditionele koffietafel voor iedereen. Je wordt verwend met een assortiment van lekkere koffiekoeken met koffie à volont é. Muzikanten dompelen je onder in de feeststemming. Waag gerust een dansje. (Reporter 17, foto’s DDL)