Steeds meer wandelwegen in de Vlaamse Ardennen krijgen een aanduiding

DSC_0221

Zottegem / Brakel, 12/04/2017: Ook op de grens van Zottegem en Brakel verschenen heel wat nieuwe bordjes voor wandelroutes. Op de dienst toerisme (van Zottegem) is nog geen kaart beschikbaar voor de specifieke routes en ook aan de apps voor smartphones zijn de knooppunten nog niet toegevoegd. Het is dus nog vroeg, maar wie wil kan de routes al verkennen. Het resultaat mag gezien worden. 

DSC_0238

De inspanning van Toerisme Vlaanderen, om de wandelmogelijkheden in dit mooie stukje Vlaanderen verder te ontsluiten, is enorm. Je komt langs zeer mooie locaties.

Niet de ‘routes’ zijn genummerd, maar wel de ‘knooppunten’. Dat zijn de plaatsen waar routes mekaar kruisen. Het is dus zeer eenvoudig om ‘van het ene punt naar het andere’ te wandelen van zodra je de knooppunten kent.

DSC_0226

SjK

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X