Gouden huwelijk in Zottegem!

2017 04 01 zottegem gouden br de sutter emilien en stevens godelieve (6)Zottegem, 12/04/2017:  Iedereen was er van overtuigd dat het wel om een 1 april  grap moest, maar niets was minder waar. Het staat vast dat Emilien De Sutter en Godelieve huwden op 1 april 1967 en nu dus 50 jaar getrouwd zijn. Proficiat!

DDL goudeb br de sutter emilien e stevens godelieve retro

Enkele weken geleden  werden Emilien  en Goddelieve ontvangen in de raadszaal in  Zottegem om de viering van hun gouden huwelijk luister bij te zetten. Ze huwden op 1 april 1967 te Hillegem en hebben drie kinderen Carolien, Sandra en dirk deze zorgden op hun beurt voor zeven kleinkinderen en zes achterkleinkinderen.

2017 04 01 zottegem gouden br de sutter emilien en stevens godelieve (9)

 

Emilien was spoorwegarbeider te Denderleeuw, Merelbeke, Aalst en eindigde als ploegoverste. In zijn vrijetijd gaat Emilien graag gaan wandelen zeker in de mooie Vlaamse Ardennen.

Godelieve is de huisvrouw met daarnaast als fabrieksarbeidster stikster bij het vroegere Sanitari te Zottegem te hebben gewerkt. Ze houd van knutselen, en heeft veel voldoening in het maken van kleren voor zichzelf en de kleinkinderen. (DDL)