Tenoren Giro openen Giro-tentoonstelling Centrum Ronde van Vlaanderen

sized_078-RUDY9353

Oudenaarde, 07/05/2017: Woensdagavond in het Centrum Ronde Van Vlaanderen werd de tentoonstelling ‘Ronde van Italië’ officieel geopend. In aanwezigheid van niemand minder dan Michel Pollentier (winnaar van de Giro in 1977), Johan De Muynck (winnaar in 1978) en Rik Verbrugghe (ritwinnaar en drager Roze trui). Ook UCI – Commissaris Guy Dobbelaere was aanwezig en zag dat het goed was. (RS)

Na de plechtige opening, was er een praatavond die aan elkaar gepraat werd door gewezen sportjournalist Robert Janssens. Samen met de drie tenoren Michel, Johan en Rik werden er heel wat leuke anekdotes verteld over de Giro. Ik zelf ben met de Rik ( Schoonbroer Greg Vanavermaet ) tot de laatste uurtjes blijven door vertellen, met een goede Kwaremont. (Foto’s en tekst, Rudy Schietecatte)

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X