OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rode Kruis Zottegem reikt EHBO-brevetten uit

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZottegem, 07/05/2017 – Vorige week donderdag werden de brevetten uitgereikt aan de cursisten die eind maart slaagden voor de cursus Eerste Hulp en Helper ingericht door Rode Kruis-Zottegem. Plaats van het gebeuren was  caf é ’t Goe Leven bij Bart Mont é, die tevens penningmeester is van Rode Kruis-Zottegem. (PDV)

EHBO, must voor iedereen

De aanwezige geslaagde cursisten werden door zowel afdelingsvoorzitter Johan De Smet als door burgemeester Jenne De Potter geprezen voor hun inzet en geleverde prestatie. Beiden, en met ondersteuning van lesgeefster Lena Fonck en de  afdelingsverantwoordelijke Hulpdienst Monique Erzeel benadrukten nogmaals dat EHBO in al zijn facetten een must is voor iedereen.

EHBO-cursus?

Rode Kruis-Zottegem richt 2 x per jaar een cursus EHBO in: in het voorjaar (start januari/februari) en in het najaar (start september/oktober). Aarzel dus niet om familie, vrienden, kennissen en buren warm te maken om eens een cursus EHBO te volgen.

Ga ook eens kijken op de  website: www.rodekruis.zottegem.be. Wees er snel bij eens de data van de volgende cursus online staan, want het aantal cursisten is immers beperkt tot 15 deelnemers. (Pieter De Valkenaere)