Vergadering van de G7 in Griekenland : Onze reporter trekt grote ogen

taormina sicilie g7 IMG_0060

Taormina, Sicili ë, 18/05/2017 – Onze columnist  uit Goeferdinge (KDP) was op het eiland en zag de enorme maatregelen die werden genomen voor de komst van de regeringsleiders van de 7 machtigste naties ter wereld.  

taormina sicilie g7 IMG_0064

Op de foto’s enige beelden vanuit Taormina. We waren daar op maandag 8 mei en toen waren ze daar reeds maatregelen aan het nemen voor de G7,  die er op 26 en 27 mei zal doorgaan.  Ze waren o.a. de ijzeren rioolplaten aan het verzegelen door ze op verschillende plaatsen te lassen. Ook de militairen waren er reeds overal aanwezig.  Iedereen sprak er ook over de komst van Donald Trump en Angela Merkel .

taormina sicilie g7 IMG_0073

Karel De Pelsemaeker ( E.-column uit Goeferdinge)