Zottegem nodigt inwoners uit voor een rondtafelgesprek over wonen in Zottegem

logo_logo_logo_zottegem

Zottegem, 17/05/2017 – Op dinsdag 30 mei nodigt Zottegem haar inwoners uit voor een rondetafelgesprek over wonen in Zottegem. Iedereen is welkom om input te geven en tegelijk ook kennis te maken met de plannen die het stadsbestuur in petto heeft. (PDV)

Persbericht

Zottegem, waar het goed is om te wonen!

‘Kwaliteitsvol, betaalbaar, duurzaam & leefbaar wonen in Zottegem’

We wensen voor al onze inwoners een goede thuis: een degelijke, betaalbare en duurzame woning in een aangename omgeving en dat in elke levensfase en dat niet alleen vandaag, maar ook voor de toekomst.

Daarom is een woonplan geen luxe, maar een noodzakelijke leidraad voor beslissingen nu en in de toekomst rond wonen in onze Egmontstad. Een grondige studie van de huidige cijfers en prognose voor de toekomst, de woonvisie die de accenten van het bestuur duidelijk stelt en een concreet actieplan vormen samen een stevig geheel waarin de krijtlijn voor het woonbeleid in onze stad worden uitgetekend tot 2025.

Om het woonplan te laten slagen, is ook uw input als woonactor of gewoonweg als inwoners van onze stad, van onschatbare waarde. Wil je weten wat we van plan zijn? Heb je zelf idee ën en wil je meedenken hoe we dit woonplan maximaal kunnen laten slagen, dan horen we graag van jou!

We nodigen je dan ook graag uit naar de RONDE TAFEL WONEN op dinsdag 30 mei 2017 om 19u30 in de Ridderzaal van het Kasteel van Egmont.