VIDEO: Anthony en Gregory, de theatrale tweeling van de Vlaamse Ardennen

Naamloos-4

Algemeen, 30/05/2017 – Anthony en Gregory Van Caeneghem – de theatrale tweeling van de Vlaamse Ardennen – hebben een nieuwe hilarische video gelanceerd. Ter ondersteuning van de blokkende studenten. Klik door en geniet van hun hilarische fratsen! (PDV)

Anthony en Gregory Van Caeneghem zijn al sinds de moederbuik bij elkaar. Na fameuze acte de pr ésences in de Salons Mantovani, podia in scholen als Arteveldehogeschool, Bernarduscollege en VBS Huise en de bühne op o.a. de Gentse Feesten, staan ze heden ten dage garant voor amusante video’s met verschillende bekende en minder bekende typetjes, in een muzikaal jasje of gewoonweg een hilarische sketch.

Hieronder zie je de nieuwste creatie van Anthony en Gregory

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gliz–lTJe8&w=560&h=315]

Moeite om te studeren met deze temperaturen? Vind dan maar snel motivatie, want de bomma is on fire! Mari ëtte Tytgat ft. De Romyo’s – Het Bloklied!