Dieven betrapt in Geraardsbergen

logo_politie_3

Geraardsbergen, 31/05/2017 – Het parket laat weten dat een getuige gisterennamiddag omstreeks 14u30 zag hoe iemand een pakket nam uit de brievenbus van de winkel Cam Coole gelegen aan de Oudenaardsestraat 56 in Geraardsbergen. De getuige meldde dit aan de eigenares van de aanpalende winkel.

Laatstgenoemde merkte daarop een man buiten op de vensterbank met een pakket naast zich alsook een vrouw die de wacht hield. Ze sprak beide verdachten aan waarbij de man het pakketje terug gaf en daarop samen met de medeverdachte de plaats verliet.

De twee verdachten, een man van 37 jaar en een vrouw van 40 jaar, beide met Roemeense nationaliteit en zonder gekende woonplaats, werden even later geïntercepteerd door de politie.

Beide verdachten werden door het parket gedagvaard in snelrecht en zullen zich op 19 juni 2017 moeten verantwoorden voor de correctionele rechtbank in Oudenaarde.