Zottegem leert haar inwoners composteren

DSC_1760.JPG

Zottegem, 31/05/2017 – Schepen Leen Goossens laat weten dat de permanente compostdemo verhuist van het domein Breivelde naar het Beislovenpark, met de ingang langs het voormalig schoolgebouw. Op zaterdag 10 juni 2017 geeft de Zottegemse compostmeester een toelichting over thuiscomposteren. (PDV)

De compostdemo heeft  zowel in de voor- als namiddag plaats, om 10 uur en om 14 uur. Ook zal het weerstation dat voor milieu-educatieve activiteiten gebruikt wordt dan opgesteld staan en is de pas opgestarte schoolmoestuin toegankelijk voor het publiek. Alle bezoekers krijgen van het stadsbestuur een drankje en een hapje aangeboden.

 

Op zaterdag 10 juni 2017 van 10.00 tot 16.00 uur kunnen alle (toekomstige) thuiscomposteerders met al hun vragen terecht bij de compostmeester van de stad Zottegem.