VIDEO: Kurt De Loor vreest dat festivals en concerten onbetaalbaar zullen worden

Naamloos-2

Zottegem/Brussel, 02/06/2017 – Gisteren vroeg parlementslid Kurt De Loor (sp.a) in de plenaire vergadering hulp aan de Vlaamse regering nadat auteursrechtenvereniging SABAM een prijsverhoging doorvoerde. Hij vreest dat festivals en concerten onbetaalbaar zullen worden. (PDV)

Gisteren vroeg ik in het Vlaams Parlement aan de Vlaamse regering om mee in de bres te springen om de betaalbaarheid van onze festivals te garanderen en de toekomst van het divers Vlaams festivallandschap te verzekeren!

Posted by Kurt De Loor on Friday, June 2, 2017

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X