Rock Zottegem, overzicht van de optredens & bestellen van tickets

rock zottegem FB_profiel_fluo_groen

Zottegem, 18/06/2017 – De Vlaamse Ardennen maken zich op voor het 3-daagse rock- & popfestival Rock Zottegem. Verneem wanneer je favoriete band speelt. Bestel je tickets online.  (SjK)

rock zottegem 2016 team

Op vrijdag 7 juli mag Kraantje Pappie de weide in brand steken. Tout Va Bien zorgt voor ambiance. Met de immens populaire Milow, de klassieker Bryan Ferry (Roxy Music: Let’s Stick Together, The Price of Love, Don’t Stop The Dance) en de flamboyante rockdiva Anouk haalt Zottegem absolute kleppers op het podium voor jong en ‘jong van hart‘.

Op zaterdag 8 juli begint de avond direct voluit met The Lighthouse en Equal Idiots. Dan verbouwt Het Zesde Metaal het podium. Gelukkig beschikt het festival over potige stagebouwers. Met The Golden Earring ‘gaat het de verkeerde kant op met Candy‘, ‘beginnen de handen op het stuur te zweten‘ en ‘wordt vanavond alweer een rockster vermoord‘, weze het niet in de main act, dan hopelijk in de encores. (Nvdr: ken je klassiekers). Top bands Bazart en Goose zorgen voor een spetterende afsluiter van de avond.

rock zottegem on SUNDAY_visual_facebook

En Zondag? Dat geeft Rock Zottegem de ruimt aan Nederlandse muziek met DJ Dirk Stoops, Stan Van Samang en Marco Borsato.

Ook de danceliefhebbers komen aan hun trekken met een DJ village gehost door  Caf é Charlatan  met een dozijn live acts tijdens de eerste twee festivaldagen, zoals Red D & Lady Linn, The Glimmers, Black Jack 9000, Fris en Monter, Tron Javolta & Samuel, Kaptain E-Glow, Nadiem & Imran Shah, Soul Shakers, Eagl, Black Frank, Off Limitz en Tom Florent.

Link naar het overzicht van de optredens

Ga naar de bestelpagina voor tickets

(SjK)