Zottegem maakt wegen vrij voor wielrenners in de Omloop Het Nieuwsblad

17554203_10154321847527541_1851641917540273678_nZottegem, 29/06/2007 — Met het oog op een veilig verloop van de 52ste editie van de wielerwedstrijd Omloop Het Nieuwsblad voor beloften (met zowel start om 13 uur als aankomst rond 17 uur in Grotenberge, Parkstraat) zal extra moeten uitgekeken worden voor verkeersborden die op zaterdag 1 juli speciale verkeersregelingen aankondigen. Ziehier een overzicht ervan op grondgebied Zottegem. (C.C., foto P.V.)

Parkeerverbod van 10 tot 18u30 in de Parkstraat (+ zijbermen), Gentsesteenweg (gedeelte tussen Parkstraat en Bijlokestraat) en parking Domein Breivelde + kerkplein.

Parkeerverbod van 13 tot 16 uur in de Brakelstraat.

Parkeerverbod van 13 tot 18 uur op het Sint-Hubertusplein (alleen rijbaan) alsook in de Faliestraat (tussen Sint-Hubertusplein en Ten Ede), Ten Ede, Kloosterstraat (kant pare huisnummers, bevoorradingszone), Tweekerkenstraat (tussen Erwetegem-kerk en Jasmijnstraat), Jasmijnstraat, Godveerdegemstraat (rijbaan tussen Jasmijnstraat en Broeder Mareslaan), Broeder Mareslaan, Grotenbergestraat, Leenstraat (tussen Gentsesteenweg en Industrielaan), Bijlokestraat, A. Gevaertlaan (tussen Bijlokestraat en Buke), Bruggenhoek, Elenestraat (tussen Bruggenhoek en Lippenseweg), Lippenseweg (tussen Elenestraat en Lippenhovestraat), Lippenhovestraat (tussen Lippenseweg en Velzekestraat), Velzekestraat, Ruddershovestraat, Paddestraat (tussen Ruddershovestraat en Roomeins Plein), Romeins Plein (rijbaan kant pare huisnummers), Beugelstraat , Strijpenplein (kant Sint-Andriessteenweg), Molenhoek (tussen Rijkestraat en Krommestraat), Krommestraat, Traveins (tussen Krommestraat en Kruiswaterplein), Kruiswaterplein (tussen Traveins en Ten Bosse), Ten Bosse, Sint-Goriksstraat (tussen Ten Bosse en Oudenhovestraat) en Oudenhovestraat.

Eenrichtingsverkeer van 12 tot 18u30 in de Parkstraat (alleen toegelaten richting Gentsesteenweg), Grotenbergestraat (deel tussen Kollegestraat en Domein Breivelde, richting Grotenberge-kerk) en Grotstraat (richting Gentsesteenweg).

Eenrichtingsverkeer van 14u30 tot 18 uur in de Lippenseweg (alleen toegelaten richting Provinciebaan), Lippenhovestraat §tussen Lippenseweg en Velzekestraat, richting Velzekestraat), Zwartestraat (tussen Lippenhovestraat en Provinciebaan, richting Provinciebaan), Ruddershovestraat (richting Paddestraat), Paddestraat (tussen Ruddershovestraat en Romeins Plein, richting Romeins Plein), Molenhoek (tussen Rijkestraat en Krommestraat, richting Krommestraat) en Krommestraat (richting Traveins).

(C.C., foto Philippe Velghe)