Buurtfeest in Balegem brengt mensen samen

DDL balegem buurtfeest molenstraat (2)2

Balegem, 04/07/2017 –  Het buurfeest van Issegem en Molenstraat in Balegem is een mooie traditie. Zo’n 75 bewoners van de Molenstraat en Issegem tekenden present in stokerij Van Damme. (R 17, foto’s DDL).

Beter een goede buur dan een verre vriend. Gezellig aperitieven, een leuke babbel slaan, lekkere pa ëlla, heerlijke drinks,…ideaal toch om de banden in de Molenstraat en Issegem te versterken, de solidariteit aan te zwengelen. Het initiatief werd 12 jaar geleden gelanceerd en blijft vele bewoners van Issegem en Molenstraat aanspreken.

Chris Duysburgh, de geknipte man, was gastheer van dienst. Het project blijft bulken van de goede bedoelingen. Alle ingredi ënten waren aanwezig om er een heel geslaagde happening van te maken. Het comit é doste zich op deze editie uit in Spaanse klederdracht. Ol é. Het evenement leeft bij de buren, veel bewoners willen de reünie bij het begin van de zomervakantie niet missen. Het buurtcomit é wil de goede verstandhouding bestendigen.

Mooi toch, met spijs en drank de bewoners van Molenstraat en Issegem zien verbroederen. Het sociaal contact, het zalig gevoel, de gezelligheid, het geeft de bewoners van Issegem en Molenstraat een warm gevoel. De bewoners appreci ëren het initiatief van het buurtcomit é. De hartelijkheid en gemoedelijkheid die gepaard gaan met het lovenswaardig initiatief zijn duidelijk tekenen dat men het sociaal weefsel   steviger wil maken en dat de contacten tussen de bewoners van Issegem en Molenstraat verder kunnen openbloeien. Het kan niet anders dat deze traditie wordt verder gezet.

                                                                                                                                                                                                                           Reporter 17, foto’s DDL