Speciale verkeersregelingen in Zottegem

0

Zottegem, 04/07/2017 — Omwille van Rock Zottegem en het VWF-kampioenschap zal dezer dagen in Zottegem, meer bepaald in Bevegem en Sint-Goriks- Oudenhove, tijdelijk rekening moeten gehouden worden met een aantal speciale verkeersmaatregelen. (CC)

– Bevegem: Rock Zottegem

Naar aanleiding van het muziekfestival Rock Zottegem is er parkeerverbod (reeds vorige week ingegaan) tot dinsdag 11 juli om middernacht in de Zwembadstraat (langs weerskanten) alsook van donderdag 6 juli om 18 uur tot maandag 10 juli om middernacht op de parking Bevegemse Vijvers en in de Hemelrijkstraat (langs weerskanten) en Vogelzang (langs weerskanten). Daarnaast is er van vrijdagmiddag 7 juli om 12 uur tot maandagmorgen 10 juli om 8 uur ook parkeerverbod op het H. Hartplein ter hoogte van de huisnummers 19-20 en over een afstand van een tiental meter aan verschillende kruispunten in de wijk Bevegem. Verder zullen aan de kruispunten en invalswegen aan de rand van Bevegem seingever geposteerd worden.

– Sint-Goriks- Oudenhove: wielerwedstrijden

Op donderdag 6 juli vindt in Sint-Goriks- Oudenhove het Vlaams kampioenschap voor alle (zes) categorie ën van de wielerbond VWF plaats. Ter gelegenheid hiervan zal er van 13u30 tot 21 uur niet mogen geparkeerd worden in de Sint-Goriksstraat, Langendries (deel tussen Sint-Goriksstraat en Kortendries), Kortendries, Roter, Slijpstraat (tussen Smisstraat en Molenhoek), Molenhoek (tussen Slijpstraat en Krommestraat), Krommestraat, Traveins (tussen Krommestraat en Kruiswaterplein), Kruiswaterplein (tussen Smisstraat en Ten Bosse) + parkeerplaatsen t.h.v. caf és De Zondige Zeven en Huys te Oudenhove (+ parkeerplaatsen aan zijkant). Daarnaast zal er ook van 12u30 tot 21 uur eenrichtingsverkeer ingevoerd worden in de Sint-Goriksstraat (tussen Kruiswaterplein en Ten Bosse, alleen toegelaten richting Oudenhovestraat), Langendries (tussen Sint-Goriksstraat en Kortendries, richting Kortendries), Kortendries (richting Roter), Roter (richting Smisstraat), Slijpstraat (tussen Smisstraat en Molenhoek, richting Molenhoek), Molenhoek (tussen Slijpstraat en Krommestraat, richting Krommestraat), Krommestraat (richting Traveins) en Kruiswaterplein (richting Ten Bosse en richting Sint-Goriksstraat). (C.C.)