Griet Menschaert stelt tentoon in Ninove

SORI0011

Ninove, 23/08/2017 –  Griet Menschaert is kunstenaar en schrijver. Ze groeide op in Vollezele maar woont nu in Eindhoven. Ze  neemt een zomer lang haar intrek in het oud stadhuis van Ninove voor een solotentoonstelling met oud en nieuw werk.

Ze maakt teksten, performances, tekeningen, publicaties en tentoonstellingen vanuit een grote fascinatie voor de invloed van de context op de mens.  Onder de titel #KANIKWEG toont ze tekeningen, teksten en foto’s die in de breedste zin van het woord gaan over ‘weggaan’, ‘heimwee’ en ‘verlangen’.

SORI0011

De tentoonstelling in het  Oud Stadhuis (Oudstrijdersplein 6) is open elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 16.00 tot 19.30 uur. Ook in het weekend van 2 en 3 september kan je #KANIKWEG bezoeken, telkens van 14u00 tot 17u00. Griet Menschaert is enkel op 3 september aanwezig.

SORI0001

 

Griet Menschaert  heeft ook besloten tot de oprichting van  KONT  magazine.  KONT is een jaarlijks groepspublicatie die oogt als een magazine.  KONT bevat exclusieve bijdragen door kunstenaars, fotografen, architecten, dansers, tekenaars, muzikanten, denkers en anderen die gevraagd worden iets unieks te laten zien in KONT. Gemaakt door bewoners en bezoekers van regio Eindhoven. Het magazine KONT is zowel in het Nederlands als in het Engels verkrijgbaar via haar website  https://www.kontmagazine.nl/.  In voorbestelling kost een exemplaar 15 euro (ex. verzending). Na verschijnen kost KONT#1 17,50 euro.

X