Dorpsraad laat 4de kermis Zandbergen spetteren

dorpsraadZandbergengroepsfoto.JPG

Zandbergen, 24/08/2017 – De Dorpsraad Zandbergen zet dit jaar al voor de 4de keer z’n schouders onder de jaarlijkse ‘kermis Zandbergen’. Op kermiszaterdag 9 september 2017 staat de gekende succesformule opnieuw op de agenda: een mooie dorpswandeling, optredens, allerhande activiteiten én een spetterende vuurwerkshow op muziek.

Knallende kermiszaterdag

In 2017 is de Dorpsraad Zandbergen al aan haar vierde editie toe van ‘kermis Zandbergen’. De dag start met een wandelzoektocht doorheen het dorp in twee afstanden 5 of 12 kilometer. De kortste route is dit jaar extra leuk voor de kinderen met een zoektocht naar dieren en een leuke rebus. Deze route kan je dus perfect bewandelen met een kinderwagen.

Naast de wandeling, kan je op het Dorpsplein vanaf 13 uur terecht voor optredens van DJ Franco, The Valley Line Dancers en Heart & Soul. Rondom het podium staan gezellige eet— en drankstandjes, kermisattracties, kindergrime & een springkasteel. Plezier dus voor jong en oud.

‘Van zodra het donker wordt, voorzien we opnieuw een spetterend vuurwerk, dit jaar extra lang én op de muziek van Coldplay. Nadien speelt Heart & Soul verder de nacht in. Deze kermiszaterdag is enkel mogelijk dankzij de hulp van talloze helpende handen, die ik nu al wil bedanken,’ vertelt Andy Vanbellinghen, voorzitter dorpsraad Zandbergen.

Kermisprogramma

13 uur–15 uur: Start wandelzoektocht (5 of ± 12 kilometer). Inschrijven in caf é Tom Dooley (Jan De Coomanstraat 5, Zandbergen) tussen 13 en 16 uur. Prijs: 5 euro per persoon (kinderen <12 jaar: gratis). Elke deelnemer maakt kans op een leuke prijs!

17 uur: The Valley Line Dancers

19 uur: Heart & Soul

21 uur: Unieke vuurwerkshow op muziek van Coldplay.

Na vuurwerk: optreden Heart & Soul.

Meer info

Dorpsraad Zandbergen op Facebook

www.geraardsbergen.be/dorpsraadzandbergen

X