Volleybalclub Richa Michelbeke klaar voor nieuwe seizoen!

21271117_887173104764640_3952987636914648607_n

Brakel, 04/09/2017 –  Ten huize van Herman De Croo werd gisterenn volleybalclub Richa Michelbeke voorgesteld. Uit de commentaren onthouden we dat heel wat speelsters zeer hoge ambities hebben tot zelfs het behalen van een top vier plaats. (BB)

Trainer- coach Luc Engelschenshilt blijft bescheidener in de verwachtingen maar zegt wel dat er een degelijke ploeg klaar staat om het seizoen ’17-’18 te starten. De kern dames Liga A bestaat uit: Lize Van Cleemputte, Julie De Myttenaere, Manon Stragier, Evelien Roosens, Fien Van Der Bruggen, Maud Catry, Freja De Middeleer, Lin Leemans, Milica Radovic, Nathalie De Wulf, Elien Ruysschaert en Astrid Strobbe. Richa Michelbeke heeft ook een provinciale ploeg dames met volgende speelsters: Botteldoorn Lindsey, De Naeyer Annelies, Denijs Julie, Fostier Dorien, Goessens Lenneke, Goessens Nienke, Morel Lotte, Peeters Nathalie, Stroobant Lenka, Ternoot Sarina, Vanwinnendaele Jitske, Desmaele Aïsha, De Temmerman Jenna, De Vleeschauwer Bauke, Pankov Victoria. Trainer — coach is Bert Meganck. De eerste ploeg start het nieuwe seizoen op 8 oktober thuis tegen Gent. De dames derde provinciale gaan van start op 16 september op bezoek bij Nazareth B.

(Bert Broos)

X