VIDEO: Klassiek concert Kiwanis met laureaten Koningin Elisabethwedstrijd

PDV_Concert Kiwanis 2016 1

Zottegem, 21/09/2017 – Liefhebbers van klassieke muziek kruisen best vrijdag 13 oktober met stip aan in de agenda, want dan is er het klassiek concert van Kiwanis Zottegem in de dekenale kerk.

Het Kiwanis-concert is een jaarlijkse afspraak, die telkens heel wat volk lokt, vooral omdat de kwaliteit van de muziek telkens zeer hoogstaand is. Dat is dit jaar met twee laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd niet anders. Violiste Ning Kam (Singapore) en pianist Liebrecht Vanbeckevoort (Belgi ë), staan borg voor een nieuwe muzikale belevenis van topniveau. Nadien wordt aan de gasten een receptie aangeboden in BMW-garage Meerschman in Zottegem.

Hierboven zie je sfeerbeelden van het concert in 2016, hieronder een video van editie 2015. Meer info over editie 2017 vind je via Facebook.

X