Poëzie op de kerkhoven in Herzele

IMG_1534

Herzele, 30/10/2017 – Op meer dan 70 begraafplaatsen in Vlaanderen wordt dit jaar op Allerheiligen een concert of een poëziemoment georganiseerd. Een nieuwe trend, maar in Herzele zorgt de Werkgroep Poëzie al 10 jaar voor poëzie op de kerkhoven van Herzele en haar deelgemeenten.

Ook dit jaar vinden de bezoekers er woorden van troost. De gedichten werden speciaal voor de gelegenheid geschreven door de winnaars en laureaten van de jaarlijkse gedichtenwedstrijd, ook een organisatie van de Werkgroep Poëzie. Liefhebbers van de gedichten moeten ze niet overschrijven. Aan de balie van de bibliotheek in De Wattenfabriek kan iedereen een gratis bundel met alle gedichten afhalen.

IMG_1536

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X