Inbrekers verschaffen zich toegang via raam

Zottegem/Sint-Lievens-Houtem/Herzele, 31/10/2017 – Zondagavond werd ingebroken in een woning langs de  Isidoor Teirlinckstraat in Strijpen. Gisterenavond waren er een gelijkaardige inbraken in Sint-Lievens-Houtem en Herzele.

De inbraak in de Isidoor Teirlinckstraat in Strijpen gebeurde zondagavond tussen 19u00 en 21u00. De inbrekers verschaften zich toegang door een keukenraam stuk te slaan. De inbraak in Sint-Lievens-Houtem gebeurde gisterenavond in de Diepestraat, omstreeks 18u20. Ook daar sloegen de inbrekers een raam stuk, waarna ze de deur forceerden. Vermoedelijk waren ze met twee. Toen ze merkten dat de bewoners thuis waren sloegen ze op de vlucht. In Herzele was er een inbraak in een woning langs de Gentweg.

De politie laat weten dat er niet noodzakelijk een verband is tussen de inbraken, dat zal verder onder zoek moeten uitwijzen. Via deze link vind je meer info over inbraakpreventie.

 

X