Chauffeur ongeval met vluchtmisdrijf in Herzele gevonden

logo_politie_3

Herzele, 31/10/2017 – Gisterenavond was er omstreeks 19u45 een ongeval met vluchtmisdrijf in Herzele. De betrokken chauffeur werd intussen aangetroffen.

Het ongeval gebeurde in de Stationsstraat. Een 45-jarige man uit Herzele werd aangereden en opgeschept. Het Laatste Nieuws laat een ooggetuige aan het woord, een bestuurder die uit de tegenovergestelde richting kwam. “Ik zag een wagen met hoge snelheid uit de richting van het centrum komen. Een vijftigtal meter voor mij schoot de wagen plots naar de linkerkant van de weg tot op het voetpad. De wagen miste mij op een haar en stoof weg. In een fractie van een seconde zag ik ook iets door de lucht vliegen. De bestuurder had een man aangereden. Die lag hevig bloedend in het midden van de straat. Ik heb onmiddellijk de hulpdiensten verwittigd.” Er werd een verkeersdeskundige aangesteld die de precieze omstandigheden van het ongeval moet onderzoeken.

De politie laat weten dat de dader intussen werd aangetroffen. Hij heeft de feiten bekend en mocht na verhoor in opdracht van het parket beschikken. Meer info volgt.