Herzele zoekt uitbater Hof Van Weenen

Gezocht - uitbater Hof Van Weenen.jpg

14/11/2017 –  Herzele wil caf é/brasserie/restaurant Hof van Weenen huren. Niet met de intentie om zelf caf é te houden, wel  om het opnieuw te verhuren en er een hedendaags, duurzaam en Herzeels horecaproject mogelijk te maken. Het gemeentebestuur gaat daarom  op zoek naar een uitbater.

Het gemeentebestuur is op zoek naar een uitbater met een liefde voor Herzele, haar inwoners en haar troeven. Iemand die een ontmoetingsplek wil cre ëren in ons centrum, die goesting heeft om zelf te organiseren en met de gemeente wil samenwerken aan verschillende initiatieven en evenementen.

 Het gemeentebestuur betaalt de eigenaar van het Hof Van Weenen 3500 euro per maand. Dat is ook de huurprijs die het bestuur aan de nieuwe uitbater zal aanrekenen. Het bestuur verwacht dus een onderbouwd en duurzaam project, dat ook rekening houdt met de mogelijkheden die het bestuur ziet op deze locatie.

 Aansluitend op het gemeentehuis is het Hof Van Weenen de uitgelezen plek waar inwoners, medewerkers en bestuursleden van de gemeente kunnen samenkomen. De uitbater mag rekenen op een brede en positieve samenwerking met het bestuur en haar diensten.

Hoe kan iemand zich kandidaat stellen?

 Kandidaten sturen een motivatiebrief waarin hun project en drijfveren duidelijk naar voren komen. Ze voegen er ook een eerste financieel plan aan toe. Nadien worden ze uitgenodigd voor een gesprek, vermoedelijk in de eerste of tweede week van december.

“We verwachten alle kandidaturen ten laatste op 30 november 2017 via mail naar  secretaris@herzele.be  of op papier gericht aan het College van burgemeester en schepenen, Markt 20, 9550 Herzele, met duidelijke vermelding ‘kandidatuur uitbater Hof Van Weenen’.”

Meer info?

Mail naar  secretaris@herzele.be, bel naar 053-60 70 79 of luister op zaterdag 18 november om 11u00 naar ‘Helemaal Herzele’ op Radio Star, waar de burgemeester uitleg zal geven over dit project.