Quiz Jong N-VA lokte opnieuw volle zaal

quiz.jpg

14/11/2017 –  Op vrijdag 3 november organiseerden de jongeren van N-VA Zottegem hun jaarlijkse quiz.

Het Ontmoetingscentrum in Strijpen liep terug behoorlijk vol met zo’n 100 quizzers. De beste ploeg van de avond, Legen Bokal, ging naar huis met een waardebon van 200 euro bij Two Cooks, aangeboden door fractievoorzitter Matthias Diependaele. Daarnaast waren er nog tal van streekproducten te winnen. Waaronder enkele flessen wijn van De Drie Fonteinen, een wijn van Zottegemse bodem die al internationale prijzen won. Ook de Hoevebrouwers boden een goed gevulde biermand aan. Tot slot ging iedereen naar huis met een heerlijke troostprijs, enkele ringen verse Koekelaring, aangeboden door bakkerijen Pastry Design en Sint-Anna. “We kiezen bewust voor streekproducten op onze prijzentafel. Als Jong N-VA vinden we het belangrijk om te promoten wat Zottegem te bieden heeft.” besluit jongerenvoorzitter Arne De Koninck.

X