Spectaculair ongeval in Oudenaarde: getuigen gezocht

17/12/2017 – getuigen gezocht na een spectaculair ongeval in Oudenaarde.

Getuigen kunnen zich melden bij Antoine Bourgeois via deze link in het rood.

“Op donderdag 7 december 2017 om 21:14 u heeft een grijze Renault Kangoo een zwaar verkeersongeval veroorzaakt op het kruispunt van Wijnendale met de Aalststraat te Oudenaarde. De bestuurder van de Kangoo is zondermeer weggereden. De Renault Kangoo werd niet of hoogstens z éér licht beschadigd.  Bij het uitrijden van de Aalststraat gaf de Kangoo aan naar links te willen afslaan, richting Ename. Misschien iemand uit die buurt?
Zo te zien gaat het om een zeer recent type van Kangoo. De Renault dealer die deze wagen verkocht heeft zal hem misschien herkennen. Er werden ongetwijfeld geen massa’s van exact deze uitvoering van de Kangoo in het verkeer gebracht tijdens het afgelopen jaar.”

X