Twee Zottegemnaars in ziekenhuis geschopt

logo_politie_3

Zottegem, 27/12/2017 – Dit weekend werden twee Zottegemnaars het ziekenhuis ingeschopt tijdens een fuifnacht aan de Bevegemse Vijvers.

Een 16-jarige jongen kreeg het aan de stok met een bende van 8 jongeren terwijl   hij op weg was naar een fuif in de fuifzaal. Hij werd op de grond getrapt en kreeg zeer harde trappen op zijn hoofd te verwerken. Hij hield er een gebarsten oogkas aan over en moest een dag in observatie blijven in het ziekenhuis. Nadien was er opnieuw een incident aan de ingang van de fuifzaal met vermoedelijke dezelfde bende. Daar moest een bewakingsagent het ontgelden. Ook hij werd op de grond getrapt en werd ook zijn hoofd geviseerd. Hij was er nog erger aan toe en verbleef gisteren nog op intensieve zorgen met een hersenschudding. Politie en parket zijn een onderzoek gestart.

Bron Het Nieuwsblad.

Blind geweld op fuif: bende van acht slaat 16-jarige jongen en bewakingsagent ziekenhuis in

 

X