VIDEO – Beiaard-tip: ‘Foei minister’ door TOneelvereniging MATer, TOMAT

Foto Foei minister TOMAT.JPG

Oudenaarde, 13/01/2018 –  TOneelvereniging MATer, TOMAT brengt in februari 2018 de dolkomische klucht “Foei Minister”, van Ray Cooney in vertaling van Dirk Van Vooren. Regie is van Joris Blaton.

Een minister maakt zijn vrouw wijs dat hij deelneemt aan een parlementaire marathonvergadering. In werkelijkheid plant hij een avondje rollebollen met zijn maîtresse, de secretaresse van de oppositiepartij. De ontdekking van een onfris lijk in hun hotelsuite verandert alles. Het lijk moet discreet verdwijnen. Met de hulp van zijn kabinetschef zet de minister een doofpotoperatie op, maar het hotelpersoneel loopt steevast voor de voeten en ook andere hotelgasten duiken te pas en te onpas op. Zo wordt het een beetje moeilijk om alles in stilzwijgen te laten verlopen. Lukt het hem om een regeringscrisis én een huwelijkscrisis te vermijden?

Praktisch

Bekijk ook de website www.toneel-mater.be en facebook.com/toneel-mater voor meer info. Data: 16/17 februari en 23/24 februari telkens om 20 u en ook op zondag 18 februari om 15 u. Kaarten: 8 € / leden Open Doek 7 € / OK-pas 1,5 € Zaal: Leupegem Scholencomplex, Ronseweg 1, 9700 Oudenaarde. Reserveren: – via e-mail naar: kaarten@toneel-mater.be  en via tel. (na 19 u): 0496/329251.

[wpvideo JamombS8]

X