46ste Dames- en Herenveldloop in Zottegem

Promo_veldloop_2018

Zottegem, 22/01/2018 –  Zottegem Atletiek start 2018 op een sportieve manier. Voor de 46ste  maal organiseert Zottegem Atletiek een nationale veldloop voor dames en heren. Afspraak zondag 28 januari 2018 vanaf   12 uur. Het volledige gebeuren speelt zich af achter de ‘Bevegemse Vijvers’ aan het festivalterrein.

Op de omloop zijn alle atletiekliefhebbers welkom. De eerste start voor benjamins meisjes wordt gegeven om 12.00 uur. Er zijn categorie ën voor dames en heren, van benjamins geboren in 2010 tot en met masters, verdeeld over 22 reeksen. Iedere aangekomen atleet ontvangt een naturaprijs. Niet-aangesloten atleten tot en met scholieren kunnen gratis   deelnemen aan deze wedstrijden. Niet-aangesloten Juniores/Seniores en Masters kunnen deelnemen mits aanschaf van een dagvergunning van 10 euro.

Toppers aan de start!

Voor de 46ste keer zal de veldloop in Zottegem worden georganiseerd, deze keer met enkele toppers die nu al bevestigd hebben dat ze er zullen bij zijn. Wil jij het tegen hen opnemen op een parcours dat beetje alles omvat, kom dan zeker meedoen!

Praktische info

* Datum en plaats: 28 januari 2018 om 12 uur   nabij de Bevegemse Vijvers – Zottegem.

* Secretariaat: feestzaal Bevegemse Vijvers

* Kleedkamers:   nieuwe sporthal

* Prijsuitreiking: feestzaal Bevegemse Vijvers

Geplande activiteiten

Noteer alvast volgende organisaties in jouw agenda:

  • 37ste  Egmontloop op zaterdag 18 augustus 2018 op het Stedelijk Sportstadion te Zottegem
  • Jaarlijks Eetfestijn op zaterdagavond 20 en zondagmiddag 21 oktober 2018 in het Ontmoetingscentrum van Velzeke.

Sportief? Sluit je aan bij Zottegem-Atletiek!

Heb je interesse om aan atletiek te doen? De place-to-be is het Stedelijk Sportstadion te Zottegem op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Daar word je deskundig begeleid door de ZA-trainers die je met kennis van zaken alle takken van de atletieksport aanleren.

Voor meer informatie contacteer  www.zottegem-atletiek.be  of  za@val.be

X