Burgemeester Filip Thienpont klaar voor derde ambtstermijn

DDL merelbeke lijsttrekker voor cd&v merelbeke

Merelbeke, 22/01/2018 –  Het partijbestuur van CD&V Merelbeke heeft in vergadering van 4 december 2017 huidig burgemeester Filip Thienpont gevraagd en bij unanimiteit aangeduid om de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen aan te voeren. Filip Thienpont gaat dan ook voor een derde ambtstermijn als burgemeester.

Filip Thienpont (50 jaar) is burgemeester van Merelbeke sinds de verkiezingen van 2006. Hij leidt een coalitie van CD&V (aanvankelijk een kartel met N-V A), Open-VLD en Sp-a, en dit voor de tweede opeenvolgende legislatuur. Voorheen was hij schepen (tussen 1994 tot 1999) en fractieleider van CD&V in de oppositie (2001-2006). “De plaatselijke afdeling van CD&V is van oordeel dat de gemeente o.l.v. Filip Thienpont uitstekend geleid en bestuurd is”, laat zijn partij weten.

Danny De Lobelle.  

X