Tim Dhondt is  lijsttrekker bij sp-a Melle

DDL melle lijsttrekker sp a melle (2)

Melle, 22/01/2018 –  sp.a-Melle  organiseerde  onlangs haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.  Het was vooral de toespraak van Wim die de aanwezigen verraste doordat hij de aankondiging deed van de lijsttrekker voor de verkiezingen van oktober 2018.

Waar de meesten dachten dat Wim de lijst opnieuw zou trekken, liet hij duidelijk verstaan dat het tijd is om jonge, gedreven en enthousiaste mensen te kans te geven om aan politiek te doen. Fier kondigde hij aan dat voorzitter Tim Dhondt de lijst zal aanvoeren voor deze verkiezingen, een verrassing voor heel wat aanwezigen.  Na de bekendmaking van de lijsttrekker kwam er meteen een tweede verrassing. Sp.a-Melle wist een compleet nieuw gezicht te strikken voor de tweede plaats op de lijst. Ellen Maes uit Gontrode bood zich aan als onafhankelijke kracht. Zo voegt sp.a de daad bij het woord om iedereen de kans te bieden aan lokale politiek te doen. “Met deze twee jonge en enthousiaste mensen zetten we volop in op vernieuwing en verjonging, iets waarmee we hopen de Mellenaars te kunnen overtuigen dat sp.a een waardig alternatief vormt op de huidige meerderheid.”

Danny De Lobelle.