Samana Oosterzele eert Ines en Mariette

2013-07-01 21.23.26.jpg

Oosterzele, 22/01/2018 –  Het voorzittersduo Juliette Meuleman en Rita De Landsheere, hebben namens het bestuur van Samana Oosterzele, een mooi eerbetoon gebracht aan twee verdienstelijke vrijwilligers  Ines De Meyer-Claeys en Mariette Vervust —De Neve (R 17).

Ines en Mariette werden in de bloemen gezet met hun tachtigste verjaardag. Er is in Oosterzele veel lof voor hun jarenlange inzet voor Samana (Ziekenzorg) Oosterzele. De nog kwieke dames dragen hun steentje bij tot een warmere samenleving. Een welgemeend bedankt voor hun jarenlang engagement voor Samana Oosterzele. Ines en Mariette nemen als vrijwilligers hun opdracht altijd ter harte. Ze volbrengen hun taak nauwgezet. Ze hebben een nauwe band met Samana Oosterzele. ‘Ook dank voor de jarenlange samenwerking in een goede verstandhouding’, klinkt het. In Samana Oosterzele valt hun optimisme op, de bereidheid om steeds een tandje bij te steken. Jarenlang loyale vrijwilligers van Samana Oosterzele, dat veel aan hen heeft. Veel appreciatie. Vanuit hun geloof, hun dienstbaarheid, hun zorg, hun medeleven,… kozen Ines en Mariette voor het vrijwilligerschap. Een groot hart voor Samana Oosterzele. Hun vermogen, de kunde, vaardigheid om zich in te leven in de situatie en gevoelens van anderen, zijn de kenmerken van Ines en Mariette. Ze kregen van het voorzittersduo Juliette en Rita een warme hommage  voor hun inzet én hun tachtigste (eiken) verjaardag.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Reporter 17, foto Samana.

X