Wegenwerken in Godveerdegem

Godveerdegem.jpg

Zottegem, 22/01/2018 –  Op maandag 12 februari 2018 start firma De Vriese uit Lichtervelde met het vernieuwen van het wegdek in de Godveerdegemstraat ter hoogte van huisnummers 165 tot 199.

Het wegdek wordt vernieuwd in asfalt. De werken gaan, al naargelang de weersomstandigheden een achttal weken duren. De werken vinden plaats in 2 fasen. Eerst van huisnummer 165 tot het winkelcomplex en in een tweede fase van het winkelcomplex tot huisnummer 199.  De toegang tot de parking van het winkelcomplex zal worden gegarandeerd. Tijdens de werkzaamheden is er geen doorgang mogelijk langs de werfzone. Een omleiding wordt voorzien via de Kastanjelaan en de Bevegemstraat.

“Uiteraard brengen dergelijke werken enige overlast met zich mee”, aldus schepen van Mobiliteit Peter Vansintjan. “Alvast bedankt voor je begrip en medewerking!”