Opnieuw ongeval met vluchtmisdrijf in Zottegem

logo_politie_3-e1496859450172

Zottegem, 18/02/2018 – Vrijdagavond werd een 14-jarige fietser aangereden in Sint-Maria-Oudenhove. De chauffeur die het ongeluk veroorzaakte pleegde vluchtmisdrijf.

Het 14-jarige slachtoffer werd aangereden in de Faliestraat, toen hij omstreeks 16u45 frietjes ging halen op het dorpsplein. Hij werd aangereden door een wagen die uit de tegenovergestelde richting kwam aangereden. Hij week uit voor enkele geparkeerde wagens en raakte de fietser met zijn spiegel waardoor deze ten val kwam. De jongeman werd door een omstaander naar huis gebracht, van daar ging het naar de huisarts die hem doorverwees naar de spoed. Daar werd een barst in zijn pols vastgesteld. “Ik begrijp niet dat je je als chauffeur niet bekommert om iemand die je hebt aangereden”, klinkt het bij de papa van het slachtoffer. Vorige week was er ook een ongeval met vluchtmisdrijf in Zottegem, toen werd een zeventiger aangereden op het zebrapad.

Bron Het Nieuwsblad

Jonge fietser rijdt naar frituur maar zo ver geraakt hij niet