Seniorenraad Oosterzele gaat de filmtoer op

DDL scheldewindeke de kluize film voorstellingen

Oosterzele, 19/02/2018 –  Dankzij Seniorenraad Oosterzele kan je op maandag 5 maart om 14 u in de theaterzaal van het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke gaan kijken naar de beklijvende film ‘The Zookeeper’s Wife’. Een aanrader. (R 17, foto DDL).

The Zookeeper’s Wife is een verfilming van het gelijknamige boek van Diane Ackerman. De film vertelt het meeslepende, waargebeurde verhaal van de directeur van de dierentuin van Warschau (Johan Heldenbergh) en zijn vrouw (Jessica Chastain), die tijdens Wereldoorlog II honderden Joden gered hebben van een gewisse dood, door hen te verbergen in de gesloten zoo. De film toont ons op onnavolgbare wijze het verhaal van het gezin, maar ook dat van de dieren in hun dierentuin, de tijdelijke Joodse bewoners en de stad Warschau in de allesverwoestende oorlog. Seniorenraad Oosterzele blijft films aanbieden, waarbij ontmoeting, cultuur en ontspanning centraal staan. Een ticket kost 4 euro, film, koffie en gebakje inbegrepen. Tickets zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, bib Scheldewindeke en Seniorenverenigingen Okra en Neos.

Reporter 17, foto Danny De Lobelle.