Het OLGA-TEAM van GC De Kluize selecteert voorstellingen voor jongeren

DDL oosterzele olga team gc de kluize

Oosterzele, 27/02/2018 –  Twee jaar geleden werd OLGA boven de doopvont gehouden. OLGA is een enthousiaste groep jongeren tussen 15 en 25 jaar. Ze gaan samen op theaterpad en selecteren en programmeren theatervoorstellingen voor jongeren in GC De Kluize.

Voor seizoen 2017-2018 kozen ze voor de Engelstalige voorstelling ‘Fight Night’ van het Gentse Ontroerend Goed op vrijdag 23 februari 2018. Gevolgd door ‘Tomà, de zottin en haar discipel’ van Het Brein op vrijdag 30 maart 2018. OLGA-voorstellingen kennen een voordeeltarief voor -25-jarigen, nl. 10 euro.

Olga’s Hanne, Lies, Fien, Mait é, Jolien, Clara, Noor, Jonas en Emma leggen hun werking uit als volgt:

“OLGA is h ét Kluize keurmerk voor voorstellingen voor een jong publiek. Voorstellingen met het OLGA-label worden geselecteerd door ons, de OLGA’s, enkele Oosterzeelse jongeren tussen 16 en 25 jaar die op een of andere manier een grote liefde hebben voor theater. In opdracht van  GC De Kluize  gaan wij verschillende voorstellingen over heel diverse thema’s bekijken, recenseren we de voorstelling en geven we suggesties voor de programmatie van het volgende theaterseizoen.”

Op de OLGA groepsfoto herken je

Mait é Liekens,  Emma Pursch,  Noor Temmerman,  Jonas Van der Heyden,  Lies en Fien Van Vaerenbergh,  Hanne Willems

afwezig waren

Clara Leyns en Jolien Van Molle

Danny De Lobelle.