Asterix Kieldrecht presenteert zich als de toekomstige kampioen in Michelbeke

Richa Kieldrecht (3)

Michelbeke, 13/03/2018 – Richa Michelbeke verloor met 0-3 tegen Kieldrecht. Setstanden: 14/25, 15/25 en 23/25. Zondag starten de playoffs.

Zondag stond de topper bij de dames tussen Kieldrecht en Michelbeke De kampioenenploeg uit het Waasland begon zeer sterk in Michelbeke met een sterke opslag. Ze lieten de thuisploeg niet in de match komen wat resulteerde in zware verliescijfers in de eerste twee sets. In set 3 diende Richa aanvankelijk opnieuw de rol lossen, 5/11 en 11/16. Toen nam Richa over en bij 23/22 was er uitzicht op winst, maar de toekomstige kampioen was het meest stressbestendig en liet geen set verloren gaan. Oudegem won met 3/0 tegen Oostende zodat Oudegem 2de en Richa 3de is geworden in de reguliere competitie. De play offs starten op zondag 18 maart met de match Michelbeke- Oudegem om 17u30.

Bert Broos.